Ilmaisia kuvia käyttöösi kuvapankeista

1200 780 Tumma Studio

Joskus voi tulla tarve löytää verkosta henkilökohtaiseen ja epäkaupalliseen käyttöön vapaasti käytettäviä korkealaatusia valokuvia. Listasimme muutamia linkkejä kuvapankki-sivustoille, joilta kuvia voi etsiä. Huomioi vain, että osa sivustoista saattaa näyttää myös premium-tason kuvia, jotka saattavat olla maksullisia. Yleensä maksulliset on merkitty erillisellä ikonilla, joten ne erottaa ilmaisista. Mainoskäyttöön kuvia käyttäessä kannattaa varmistaa, että valokuville on annettu Creative Commonsin CC0-lisenssi.

Ilmaiset kuvapankit:

 

Verkosta löytyy lisäksi useita kuvapankkipalveluita, joista kuvia voi ostaa. Jos kuvia varten on varattu oma budjetti, maksullisista palveluista saa laadukkaat ja tarkkalaatuiset kuvat hankittua. Alla linkkejä muutamiin.

Maksulliset kotimaiset kuvapankit:

Maksulliset ulkomaiset kuvapankit:

 

Tarvitseko apua kuvien käsittelyyn tai lisätietoa kuvien hankinnasta? Ota yhteyttä.