Valokuvia yrityksestä

1200 821 Tumma Studio

Creative Momentum – Luova hetki -hanke tarjoaa tukipalveluita luovien alojen pk-yrityksille Pohjois-Euroopan harvaan asutuilla alueilla. Osallistuimme syyskuussa hankkeen järjestämään, Pohjois-Suomen luovan alan yrityksille suunnattuun hakuun, jossa haettiin kolme yritystä Pohjois-Suomesta ammattilaisvalokuvaukseen.

Yllättäen hankkeen toimijat valitsivatkin meidät, oululaisen Tumma Studio yrityksen, yhdeksi kolmesta kuvattavasta yrityksestä. Valokuvaajaksi valikoitui kilpailutuksen kautta valokuvauksen ammattilainen Terhi Ylimäinen. Terhi on torniolaislähtöinen kuvaaja, joka asuu nykyisin pääkaupunkiseudulla.

Nyt kun valokuvat on otettu, käsitelty ja käytettävissä, haluaisimme suurenmoisesti kiittää Terhiä valokuvauksesta sekä Creative Momentum -hankkeen koordinaattori Saila Puukkoa sekä kaikkia muita hankkeessa mukana olevia henkilöitä tästä mahtavasta mahdollisuudesta saada huipputason valokuvia yrityksestä käyttöömme. Kiitokset myös yhteistyökumppani Pop Mainos Oy:lle tuesta. KIITOS!

Valokuvia laitetaan näkyviin sitä mukaan, kun tässä ehditään, ja lisäksi ne tulevat myös hankkeen MyCreativeEdge.eu -sivuston käyttöön.

Creative Momentum -hanketta rahoittaa Northern Periphery & Arctic (NPA) –ohjelma, sekä kansallisesti myös TEM.

Jouluisin terveisin,
Tuomas Mäkelä & Tumma Studio, Oulu.