WordPress-ohjeet

18.2.2014
Posted in Blogi
18.2.2014 Tumma Studio

Lähes kaikki internetsivustot, joita olemme tehneet hyödyntävät WordPress-julkaisujärjestelmää. Sen avulla on helppoa hallita ja ylläpitää sivuston sisältöä. Yleensä järjestämme sivuston ylläpitokoulutuksen, jossa käymme perusasiat läpi. Joskus koulutukseen ei heti löydy sopivaa aikaa tai asiat saattavat unohtua, joten ajattelimme koota muutamia netistä löytyviä ohjeita WordPress-julkaisujärjestelmän version 4.0 tai uudemman käyttämiseen sisällöntuottajan näkökulmasta.


WordPress-käyttäjän ohjeet

Tältä sivustolta löytyvät perusasiat opastavien kuvien kera alkuunpääsemiseksi, kunhan ei välitä sivun reunassa näkyvistä mainoksista.

 

WP-Opas – Suomen suurin WordPress-opas

Sivuston tarkoituksena on tarjota eritasoisille käyttäjille ohjeita ja vinkkejä siitä, kuinka WordPressiä voi käyttää ja miten sen kanssa pystyy tekemään loistavan verkkosivun tai -sovelluksen.

Esimerkkivideo: Kuinka kirjaudut WordPressin ylläpitoon (v3.8+) – WP-Opas


 Muuta huomioitavaa

Huomioitavaa on, että toisinaan sivuilla voi olla käytössä tavallisesta poikkeavia lisäosia kuten tapahtumakalenteri, uutiskirje, kuvagalleria tai joku vastaava, ja niiden käyttöön perusohjeet eivät aina välttämättä riitä. Voitte kuitenkin aina ottaa meihin yhteyttä niin opastamme mielellämme niiden käytössä.

Tumma Studio

Tumma Studio on oululainen luova mainostoimisto.
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kiinnostuitko palveluistamme?
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Tule käymään toimistolla

Uusikatu 57 L 101, 90120 Oulu.
Sijainti Google Maps-kartalla

Avoinna:
ma–to 10.00–16.30,
pe 10.00–15.30,
tai sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot