Toimitusehdot

Maksutavat

Tilisiirto

Voit maksaa tilauksesi suoraan pankkitilille tilisiirrolla.
Kirjoita viestikenttään tilausnumerosi, jonka saat tilauksen yhteydessä sähköpostiisi.

PayPal-maksu

Paypalin valtteja ovat maksamisen helppous, edullisuus, turvallisuus ja se että maksamiseen ei välttämättä tarvitse luottokorttia. PayPallin avulla verkkokaupassa maksamiseen tarvitset vain PayPallille rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen ja salasanan. PayPalia voi käyttää maksukortin kanssa (Visa Electron / Luottokortti) tai kokonaan ilman maksukorttia tilisiirtojen avulla. Maksukortin avulla rekisteröity PayPal-tili on siitä kätevä, että itse ei tarvitse huolehtia rahojen siirrosta. Lisätietoa PayPalista.

Maksu noutaessa

Voit maksaa tilauksesi käteisellä tai pankkikortilla noutaessasi sen Tumma Storen toimipisteestä.


Toimitustavat

Tilauksen nouto: 0€

Jos asut Oulun seudulla voit noutaa Tumma Storesta tilauksesi Tumman toimistolta Oulun keskustasta osoitteesta Isokatu 76, 90120 Oulu. Noutamalla tilauksen säästät aina toimituskulut. Ilmoitamme sinulle, kun tuotteesi on noudettavissa.

Postilähetykset

Postikirje: 3 €
– cd-levyt ja t-paidat
Postipaketti: 6 €
– hupparit ja lippikset

Hinnat sisältävät toimituksen käsittelykulut sekä ALV:n.

Postitoimitukset toimitetaan perille mahdollisimman pian (lippikset ja levyt 1-3 arkipäivän ja vaatteet 1-6 arkipäivän sisällä) siitä, kun maksamasi tilaus varmistetaan maksetuksi, ellei tuotteen toimitusajasta ole muuta mainittu. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Riippuen paikkakunnastasi ja Postin toiminnnasta tilaukset saapuvat 1-5 arkipäivän kuluessa toimituksesta. Viikonloput ja pyhät saattavat viivyttää toimitusta. Ulkomaantoimitukset kestävät luonnollisesti hieman pidempään. Lähetämme tuotteet ulkomaille Priority-postina.

Postipaketit sisältävät Postin seurantatunnuksen. Lähetämme sen toimituksen yhteydessä sähköpostitse ja sen avulla voit seurata tilauksen kulkua Postin sivuilla.


Palautusoikeus

Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen meille 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta postitse asiakaspalautuksena, kunhan tuote vain on käyttämätön ja myyntikelpoinen. Palauttaessasi tuotteita postitse, pakkaa tuotteet huolella. Merkitse pakkauksen päälle tunnus ”Asiakaspalautus” ja lähetä paketti alla mainitulla osoitteella varustettuna. On tärkeää, että liität mukaan kopion laskusta/saatekirjeestä tai kirjeen, josta ilmenee nimesi, osoitteesi ja tilausnumerosi, jotta tiedämme, mitä tilausta palautus koskee.

Mikäli sinulle toimitetaan vahingossa väärä, virheellinen tai vahingoittunut tuote, ilmoita virheestä meille heti sähköpostitse osoitteeseen store@tumma.fi. Korvaamme virheen kuluitta pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheettömän tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilillesi saatuamme viallisen tuotteen palautuksena. Merkitse pakkauksen päälle tunnus ”Asiakaspalautus”. Liitäthän mukaan kuvauksen tuotteen virheestä.

Lähetä palautus seuraavalla osoitteella:

Tumma Store
Isokatu 76
90120 Oulu


Tietosuoja

  • Tumma Store verkkokaupan asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
  • Tumma Store sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
  • Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
  • Tumma Store verkkokauppa ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta
    a) syntymäaikaa tai henkilötunnusta
    b) pankkiyhteystietoja
    c) luottokorttitietoja

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.


Kaikissa tilanteissa verkkokaupassa asioimiseen liittyen voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Log in with your credentials

Forgot your details?