Tumma Studio

Verkkosivujen toteutus

Sekä digitaalisen median suunnittelu

Modernit ja helposti ylläpidettävät verkkosivut

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin verkkosivut asiakaskohtaisesti yritysten, yhdistysten ja yksityisten henkilöiden tarpeisiin.

Nykyaikaista responsiivista suunnittelua hyödyntäen voimme varmistaa, että kotisivut toimivat niin verkkoselaimella kuin myös mobiililla ja tabletilla katseltaessa.

Asennamme käyttöösi avoimeen lähdekoodiin perustuvan WordPress-julkaisujärjestelmän, jonka avulla on helppoa hallita sivuston sisältöä. WordPressin avulla voit päivittää sivusi itse ja säästää näin sivujen ylläpitokustannuksissa. Säästät aikaa ja voit pitää sivusi aina ajan tasalla.

Voit hyödyntää sivuillasi erilaisia WordPress-lisäosia, joiden avulla voi toteuttaa lähes mitä tahansa. Yhteydenottolomake ja Google Analytics -analytiikkatyökalut kävijöiden seurantaa varten asennetaan tarvittaessa jokaiseen perussivustoon.

KOTISIVUT

Suunnittelemme ja toteutamme nettisivut asiakaskohtaisesti, eli sivujen ulkoasu ja sisältö tehdään teidän toiveidenne ja vaatimustenne pohjalta. Kotisivujen tekeminen alkaa tarvekartoituksella, jonka pohjalta toteutamme teille sopivat kotisivut. Saatte juuri haluamanlaisenne sivuston nopeasti, avaimet käteen -periaatteella.

VERKKOKAUPPA

Verkkokauppa myy silloinkin, kun liikkeesi on suljettu. Sen vuoksi verkkokaupan perustaminen on erinomainen tapa tavoittaa uusia asiakkaita ja lisätä yrityksesi myyntiä. Verkkokaupan ylläpito on helppoa. Kauppaan saat myös kaikki haluamasi maksu- ja toimitustavat.

DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Tuotamme digitaalista markkinointia, joka on järkevää, kustannustehokasta ja tyylikästä päätelaitteesta riippumatta. Rakennamme sinulle tavoitteitasi tukevan modernin markkinoinnin kokonaisuuden, jonka osaset vievät kohti samaa maalia: sosiaalisen median ratkaisut, hakukonemarkkinointi, verkkosivut sekä sähköpostimarkkinointi.

Tumma Studion toteuttamia sivustoja


Mobiiliystävälliset, laadukkaat

ja toimivat kotisivut yrityksellesi.

Sivustosi skaalautuu aina oikein laitteesta riippumatta. Tämän myötä myös potentiaaliset asiakkaasi huomaavat laadukkaan sivustosi ja voivat selata sitä milloin vain.

Teemme sivustasi helposti päivitettävän, jolloin asiakkaasi löytävät mitä hakevat ja sivuston päivittäminen helpottuu. Kauttamme saat myös päivityspalveluita, joiden ansiosta voit keskittyä oleelliseen.

Haluaisitko tarjouksen palveluistamme?

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.