luova mainostoimisto
TUMMA
STUDIO
Isokatu 76, Oulu

Mikä Tumma Studio?

Tumma Studio on Tuomas Mäkelän vuonna 2010 perustama monipuolisia suunnittelupalveluja tarjoava luova mainostoimisto, joka sijaitsee Oulun keskustassa tuntumassa, osoitteessa Isokatu 76.

Tarjoamme laadukkaat ja joustavat ratkaisut markkinointiin logosuunnittelusta painotuotteiden ja digitaalisen median suunnitteluun ja toteutukseen.

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaan toimintaan lisäarvoa. Jokaisen suunnitteluprosessin lähtökohtana ovat asiakkaan yksilölliset tarpeet.  Tarpeen tullen työskentelemme nopealla ja joustavalla aikataululla projektisi parissa.

Tumma Studion

monipuoliset ominaisuudet

Uskomme, että luottamus syntyy teoista eikä sanoista. Ne työt mitkä aloitamme, teemme myös huolella valmiiksi.

Tarpeen tullen työskentelemme nopealla ja joustavalla aikataululla projektisi parissa. Voimme esim. suunnitella mainoksen lehteen saman päivän aikana.

Toteutamme työt kilpailukykyisin hinnoin laadusta tinkimättä. Maksat vain työn valmiiksi tekemiseen kuluvasta ajasta.

Olemme aitoja ammattilaisia, eikä työn laadusta tingitä. Työstämme niin suuret kuin pienetkin projektit valmiiksi laadulla.

Tarvitset sitten käyntikortteja, lehtimainoksia, nettisivut, Facebook-kansikuvat tai muuta suunnittelutyötä – olemme aina 100% mukana ja takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Toimipaikkamme on Oulun keskustassa, mutta se ei estä asiakkaita olemasta muualla päin, sillä toimitamme tilaukset maanlaajuisesti.

 • Logo- ja yritysilmesuunnittelu

  Logo on yrityksen nimi visuaalisessa muodossa ja yrityksen ilmeen kannalta tärkein asia. Logosta asiakkaat tunnistavat yrityksesi ja se jää heidän mieleensä. Logosuunnittelussa on yleensä kolme eri pääsuuntausta; tekstilogo, tekstilogo graafisella elementillä tai liikemerkillä ja vaakunatyyppinen tai kuvaan pohjautuva ratkaisu. Logo suunnitellaan niin, että saatte siitä sekä digi- että painoversiot.

 • Painoviestintä ja graafinen suunnittelu

  Suunnittelemme painetut markkinointimateriaalit kuten käyntikortit, flyerit, esitteet, julisteet, messumateriaalit, roll-upit, banderollit, suurkuvatulosteet, levyn kannet, ikkuna- ja toimitilateippaukset. Meillä on hyvät suhteet painotaloihin ja verkostomme kautta on mahdollista saada painotyöt nopeallakin aikataululla toimitettuna.

 • Verkkosivujen toteutus ja digitaalinen markkinointi

  Suunnittelemme yrityksenne liiketoiminnan tavoitteita tukevat sivut ja toteutamme ne käyttäen viimeisintä tekniikkaa ja parhaiksi todettuja käytäntöjä. Sivut rakennetaan nykyvaatimusten mukaisesti aina responsiivisiksi, eli kaikkiin näyttölaitteisiin mukautuviksi. Suunnittelemme ja rakennamme kaikki verkkopalvelut käyntikorttisivuista verkkokauppoihin.

  Lisäksi kauttamme saa myös kaikki digitaaliseen käyttöön soveltuvat graafiset mainokset kuten Facebook-kansikuvat, bannerit, verkkomainokset yms.

Yhteistyössä

Pop Mainos Oy

Visuaalisen markkinointiviestinnän moniosaajan kautta tarrateippaukset, tulosteet ja tekstiilipaino.

Tutustu tarkemmin

Abeon Software

Web-kehitystä erityisesti WordPress-alustalle sekä muita ohjelmistotuotantopalveluja.

Tutustu tarkemmin