Näkyvyys verkossa

Toteutamme nykyaikaiset ja käyttäjäystävälliset verkkosivut tukemaan yrityksesi brändiä ja liiketoimintaa.

Laadukkaasti toteutettu sivusto palvelee kävijää, tarjoaa lisäarvoa tai ratkaisun ongelmaan ja luo positiivisia mielikuvia.

Sivusto suunnitellaan tuottamaan mahdollisimman paljon toimintaa kuten yhteydenottoja yhteydenottolomakkeen kautta, puhelinsoittoja tai verkkokauppatilauksia, tarkoituksena moninkertaistaa arvonsa välttämättömänä osana markkinoinnissa.

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin verkkosivut asiakaskohtaisesti yritysten, yhdistysten ja yksityisten henkilöiden tarpeisiin. Nykyaikaista responsiivista suunnittelua hyödyntäen voimme varmistaa, että kotisivut toimivat niin verkkoselaimella kuin myös mobiililla ja tabletilla katseltaessa. Asennamme käyttöösi avoimeen lähdekoodiin perustuvan WordPress-julkaisujärjestelmän, jonka avulla on helppoa hallita sivuston sisältöä.

palvelut

WordPress-kotisivut

Toteutamme täysin uudet verkkosivut sekä jo olemassa olevan sivuston uudistukset.

WordPress

WordPress

Käytämme verkkosivujen toteutuksessa avoimeen lähdekoodiin perustuvaa WordPress-julkaisujärjestelmää, joka on yksi maailman suosituimmista julkaisujärjestelmistä.

Helposti päivitettävät sivut

WordPressin avulla voit päivittää sivusi itse ja säästää sivujen ylläpitokustannuksissa. Säästät aikaa ja voit pitää sivusi aina ajan tasalla.

Mobiiliyhteensopivuus

Nykyaikaista responsiivista suunnittelua hyödyntäen varmistamme, että kotisivut toimivat niin verkkoselaimella kuin myös mobiililaitteilla ja tabletilla katseltaessa.

Tyylikäs ulkoasu

Verkkosivun ulkonäkö kertoo ammattimaisuudesta todella paljon. Räätälöimme verkkosivujeillenne näyttävän ulkoasun juuri teidän toiveidenne ja vaatimustenne pohjalta.

Hakukoneoptimointi

Teemme sivuista hakukoneoptimaaliset muotoilemalla sivustosi sisällön vastaamaan hyvin teille tärkeisiin avainsanoihin. Tavoitteena on saada sivut näkymään mahdollisimman hyvin eri hakukoneiden hakutuloksissa ja varmistaa kävijävirta palveluistasi kiinnostuneita asiakkaita.

Sivujen ylläpito

Modernit kotisivut vaativat ylläpitoa ja jo tietoturvasyistä sivujen ohjelmisto on syytä päivittää ajoittain ajantasalle. Tarvittaessa hoidamme sivuston päivitykset ja ylläpidon puolestanne.

Laaja muokattavuus

Verkkosivuille voidaan tarvittaessa lisätä erilaisia lisäominaisuuksia kuten yhteydenottolomake, kuvagalleria, tapahtumakalenteri, verkkokauppa ja paljon muuta.

Kävijöiden seuranta

Sivuston kävijöiden seuranta suoritetaan Google Analytics -palvelun avulla.

Salattu ja suojattu yhteys

SSL-sertifikaatti on sivuston varmenne, joka kertoo nettiselaimelle ja käyttäjälle, että käytettävä sivusto on tietoturvallinen.

palvelut

Työnäytteitä

Olemme toteuttaneet monipuolisesti lukuisia verkkosivuja ja -palveluita eri toimijoille.
Tutustu joihinkin niistä täällä tarkemmin.

Aikuisinamatkalla.fi

Vuonna 2017 perustettu blogisivusto pariskuntamatkailusta ja sen ympärille muotoutuvasta elämäntavasta. Sivustolla vierailemalla voit seurata Leenan ja Timon matkaa eri puolella maailmaa. Sivuston verkkokaupasta voit tilata itsellesi matkoista tehdyn kirjan.

Lassen-Metalli.fi

Uudistimme Lassen-Metalli Oy:n verkkosivuston. Yritys on oululainen, vuonna 1980 perustettu koneistuksiin ja teräsrakenteisiin erikoistunut perheyritys.  Yritykselle haettiin sopiva värimaailma sekä suunniteltiin kolme visuaalista elementtia kuvaamaan yrityksen pääpalveluita.

Matkamajakka.fi

Uudistimme Matkatoimisto MatkaMajakka Oy:n verkkosivut. Matkamajakka on täyden palvelun matkatoimisto Haukiputaalla ja suunnittelee matkasi juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Lue kotisivuilta lisää yrityksestä ja sen palveluista. Sivut on toteutettu suomen ja englannin kielellä.

Jbeservice.com

Uudistimme JBE Service Oy:n verkkosivut. Yrityksen toimialaa on tuulivoimaloiden huolto- ja asennuspalvelut, jotka vaihtelevat vaativista huoltoprojekteista päivystyspalveluihin ja metallitöihin. Sivut on toteutettu suomen ja englannin kielellä.

OptiikkaSuomela.fi

Optiikka Suomela on vuonna 2006 perustettu optikkoliike, joka sijaitsee Oulun ydinkeskustassa Rotuaarilla osoitteessa Kauppurienkatu 11. Vieraile sivustolla ja varaa aika itsellesi. Optiikka Suomelan ammattitaitoisen henkilökunnan ja huippulaatuisen linssivalikoiman ansiosta löydät varmasti oikeat ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiisi.

Pava.fi

Pohjoisen audiovisuaaliset ammattilaiset PAVA ry on media- ja pelialan organisaatio, jonka tehtävänä on edistää alalla toimivien yritysten ja henkilöiden ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja pohjoisessa Suomessa. PAVA ry pyrkii edistämään media- ja pelialan yritysten tunnettavuutta niin toimialan sisällä kuin suuren yleisön keskuudessa. Vieraile sivuilla ja liity mukaan toimintaan.

Kiinnostuitko?

Tarvitsetko uudet kotisivut tai nykyisen uudistamisen?
Autamme sinua verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa.
Ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää.

    Yhteystiedot

    Yhteystiedot

    Kiinnostuitko palveluistamme?
    Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

    Yhteystiedot