Näkyvyys verkossa

Toteutamme nykyaikaiset ja käyttäjäystävälliset verkkosivut tukemaan yrityksesi brändiä ja liiketoimintaa.

Laadukkaasti toteutettu sivusto palvelee kävijää, tarjoaa lisäarvoa tai ratkaisun ongelmaan ja luo positiivisia mielikuvia.

Sivusto suunnitellaan tuottamaan mahdollisimman paljon toimintaa kuten yhteydenottoja yhteydenottolomakkeen kautta, puhelinsoittoja tai verkkokauppatilauksia, tarkoituksena moninkertaistaa arvonsa välttämättömänä osana markkinoinnissa.

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin verkkosivut asiakaskohtaisesti yritysten, yhdistysten ja yksityisten henkilöiden tarpeisiin. Nykyaikaista responsiivista suunnittelua hyödyntäen voimme varmistaa, että kotisivut toimivat niin verkkoselaimella kuin myös mobiililla ja tabletilla katseltaessa. Asennamme käyttöösi avoimeen lähdekoodiin perustuvan WordPress-julkaisujärjestelmän, jonka avulla on helppoa hallita sivuston sisältöä.

palvelut

WordPress-kotisivut

Toteutamme täysin uudet verkkosivut sekä jo olemassa olevan sivuston uudistukset.

WordPress

WordPress

Käytämme verkkosivujen toteutuksessa avoimeen lähdekoodiin perustuvaa WordPress-julkaisujärjestelmää, joka on yksi maailman suosituimmista julkaisujärjestelmistä.

Helposti päivitettävät sivut

WordPressin avulla voit päivittää sivusi itse ja säästää sivujen ylläpitokustannuksissa. Säästät aikaa ja voit pitää sivusi aina ajan tasalla.

Mobiiliyhteensopivuus

Nykyaikaista responsiivista suunnittelua hyödyntäen varmistamme, että kotisivut toimivat niin verkkoselaimella kuin myös mobiililaitteilla ja tabletilla katseltaessa.

Tyylikäs ulkoasu

Verkkosivun ulkonäkö kertoo ammattimaisuudesta todella paljon. Räätälöimme verkkosivujeillenne näyttävän ulkoasun juuri teidän toiveidenne ja vaatimustenne pohjalta.

Hakukoneoptimointi

Teemme sivuista hakukoneoptimaaliset muotoilemalla sivustosi sisällön vastaamaan hyvin teille tärkeisiin avainsanoihin. Tavoitteena on saada sivut näkymään mahdollisimman hyvin eri hakukoneiden hakutuloksissa ja varmistaa kävijävirta palveluistasi kiinnostuneita asiakkaita.

Sivujen ylläpito

Modernit kotisivut vaativat ylläpitoa ja jo tietoturvasyistä sivujen ohjelmisto on syytä päivittää ajoittain ajantasalle. Tarvittaessa hoidamme sivuston päivitykset ja ylläpidon puolestanne.

Laaja muokattavuus

Verkkosivuille voidaan tarvittaessa lisätä erilaisia lisäominaisuuksia kuten yhteydenottolomake, kuvagalleria, tapahtumakalenteri, verkkokauppa ja paljon muuta.

Kävijöiden seuranta

Sivuston kävijöiden seuranta suoritetaan Google Analytics -palvelun avulla.

Salattu ja suojattu yhteys

SSL-sertifikaatti on sivuston varmenne, joka kertoo nettiselaimelle ja käyttäjälle, että käytettävä sivusto on tietoturvallinen.

palvelut
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Yhteystiedot